Coafura

Alege o coafura potrivita stilului si personalitatii tale

Alege o coafura potrivita stilului si personalitatii tale

Alege o coafura potrivita stilului si personalitatii tale

Nu exista reguli care sa spuna ca parul  trebuie sa arate intr-un anumit fel. Aceasta decizie este acceptata numai de tine si exista sute de optiuni,  pe care le poti lua in considerare.

Parul drept, frumos aranjat de o parte si de alta

Esti organizata, iti place cand totul este in ordine, fara complicatii inutile. De asemeni, esti in armonie cu tine si stii ce este potrivit pentru tine. Nu esti foarte interesata de disparitia rapida a tendintelor nebune de moda, preferand un stil modest clasic, dar cu gust. Stii ce-ti place si ramai conservatoare.

Parul taiat in trepte

Esti eficienta si iti place arta. In acelasi timp, esti creativa si intelectuala. Poti aprecia si crea frumusete in orice si in orice sfera a vietii tale, in felul cum vorbesti, in modul in care te misti si in tot ceea ce te inconjoara.

parul cret

Parul cret

Ai un simt excelent al umorului, esti prin natura ta, o optimista si stii cine esti. Esti suficient de grosolana pentru a nu lasa pe altii sa te raneasca. Traiesti momentul si intotdeauna gasesti bucurie chiar si in detaliile vietii.

Parul adunat intr-o coada

Esti o persoana intentionata si concentrata. Esti in miscare tot timpul si ai o energie inepuizabila. Oamenii te respecta, pentru ca ai timp sa faci de doua ori mai mult intr-o unitate de timp, decat ei.

Bucle bine definite

Esti o inima foarte romantica, o persoana foarte deschisa. In oameni, cauti intotdeauna cele mai bune lucruri, care fac din fire o persoana atractiva, la care oamenii merg intotdeauna.

Parul adunat in coc

Esti o persoana foarte sociabila. Familia si prietenii sunt intotdeauna peste ceilalti. Esti un prieten de incredere si esti amabila, intotdeauna gata sa ascultati problemele celor pe care ii iubesti si intotdeauna esti gata sa ii ajuti cu tot ce poti.

Parul impletit deasupra capului

Parul impletit deasupra capului

Esti interesata de fiecare poveste ascunsa in spatele acestui sau acelui moment al vietii, acordand o atentie deosebita lucrurilor mici. Esti mult mai atenta decat altii, preferand sa observi din lateral pentru a nu fi obiectul atentiei.

Tunsoare scurta barbateasca

Evident, esti nesfarsit de afectuoasa fata de cei dragi. Nu vei ofensa pe nimeni in mod intentionat si nu vei cauta confruntarea. Pur si simplu, nu poti sa ramai tacuta, atunci cand te simti inselata.

Parul impletit in mai multe codite

Ai un simt al umorului dezvoltat, iar cheia este  energia. Esti dedicata fara sfarsit celor dragi si ii vei apara pana la sfarsit. Nu permiti resentimentele sa se aseze in sufletul tau si tii mereu capul ridicat.

 

Distribuie