Termeni si conditii

Ultima actualizare: mai 2018

Platforma divablog.ro se supune si respecta toate legile in vigoare din Romania privind protectia datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, recomandam citirea cu atentie a acestora.

Ne rezervam dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau chiar in totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului divablog.ro, cu sau fara o notificare prealabila.

Nu suntem raspunzatori legal fata de nici o persoana fizica sau juridica pentru suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului divablog.ro.

Informam pe aceasta cale ca putem schimba structura, continutul, serviciile oferite si conditiile de folosire ale site-ului in orice moment. Noile conditii devin valabile din momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

Vom face toate eforturile pentru a asigura buna functionare a site-ului divablog.ro si incerca sa corecteze erorile  cat mai repede posibil.

Dreptul de autor
Toate fotografiile si textele de pe acest site apartin divablog.ro si sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor si conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului.

Va rugam sa raportati orice incalcare a acestor termeni si conditii folosind adresa de mail [email protected]