Ingrijire

Cele mai folosite modele de manichiura

Cele mai folosite modele de manichiura

Manichiura este un complex de proceduri cosmetice care implica ingrijirea placii unghiilor, cuticulei si pielea degetelor si mainii. Lumea moderna este plina de diferite tehnici pentru a efectua aceste proceduri, asa ca, literalmente pentru toata lumea exista o optiune potrivita. Unele proceduri se pot face acasa pe cont propriu. Cu toate acestea, cele mai multe dintre ele necesita prezenta produselor cosmetice, instrumente si cunostinte speciale, astfel incat cea mai buna optiune este sa mergi la un salon cosmetic.

Unghii lungi ovale sau ascutite

Unghiile lungi cu forme patrate, pot fi inlocuite cu unghii lungi ovale sau ascutite. Acestea au devenit una dintre principalele tendinte ale ultimei saptamani mondiale a modei. De exemplu, modelul de unghii prezentat de Jeremy Scott, a fost o manichiura stacojie pe unghii lungi. In viata de zi cu zi aceasta forma nu este intotdeauna convenabila si practica, dar este ideala pentru imagini festive si de concert.

Unghii scurte cu forma patrata

Multi fani ai unghiilor scurte vor ramane fideli preferintelor lor. De asemenea, designerii au avut grija de ei, inventand modele neobisnuite si elegante.

modele de manichiura

Culoare

Metale pretioase
Un alt hit din 2018 sunt unghiile in culori de metale pretioase. Acest design arata bine atat pe unghiile lungi, cat si pe cele scurte. Manichiura acestei palete de culori nu va lasa indiferent pe nimeni, si, in acelasi timp, va spune tuturor despre gustul tau impecabil.

Manichiura multicolora
Manichiura originala multicolora este, de asemenea, in varful anului 2018. Combinatia dintre diferite palete si modele de culori este potrivita pentru personalitati creative non-standard, gata sa experimenteze si sa-si asume riscuri. Principala regula a acestui design este de a etala imaginatia. Te vei simti ca un artist, facand o astfel de manichiura originala.

Culorile pastel

Aceasta manichiura nu iese niciodata din moda. In ultimii ani, paleta de culori pastelate, nuantate a crescut considerabil, iar acum poti alege o culoare nu numai pentru o anumita imagine, ci o culoare pentru tine individual. Manichiura in nuante usoare pastelate, arata mereu eleganta si ingrijita, fiind ideala pentru iubitorii de eleganta si maretie.

Manichiura neagra

Aceasta culoare de manichiura nu este foarte pasionala, dar are fani printre personalitatile extraordinare creative. Principala regula a unei astfel de manichiuri este precizia. Combin-o cu un minim de machiaj, preluat din show-urile de moda Jill Stuart, Lela Rose, astfel incat imaginea ta sa fie perfecta.

Manichiura rosie
Eternul clasic. Alege nuanta lacului rosu de unghii, care se potriveste perfect cu culoarea pielii tale si bucura-te de o manichiura eleganta si impecabila.

Distribuie