Diverse

Cum ne ALEGEM anvelopele potrivite – Afla de la Vadrexim !

 

Care este modelul masinii tale?

 

Fiecare model de masina este diferit. Anvelopele cele mai potrivite vor trebui sa fie alese deci in functie de incarcatura utila, de viteza maximala si de alte caracteristici.
Intodeauna vei gasi un foarte bun raport calitate-pret la anvelope pe Vadrexim.ro, cauciucuri atat de iarna cat si de vara si cu indicii omologati pentru fiecare tip de vehicul.

Care sunt anvelopele potrivite unui stil mai sportiv de condus? Pentru un stil de condus mai sportiv este necesar sa se aleaga anvelope care sa se adapteze perfect suprafetelor umede si uscate si care sa ofere o aderenta perfecta si stabilitate pe stradutele drepte sau pe cele mai sinuoase.

Care sunt anvelopele potrivite condusului in mediul urban?

In general, consumul de carburant este mai ridicat in mediul urban. Si totusi, este posibil sa faci economii daca vei alege anvelope potrivite de la Vadrexim de iarna si de vara, mai ales cele cu o  rezistenta redusa la rulare.

In plus, cum franezi si accelerezi destul de mult in oras, este foarte important sa alegi cele mai potrivite anvelope. Mai apoi, va trebui sa te asiguri de faptul ca anvelopele asigura o buna distanta de franare, pentru a corespunde de minune exigentelor mediului urban.

Longevitatea este si ea importanta.

Condusul in oras, cu numeroasele opriri si porniri, pot solificta destul de tare masina. Si pentru a face economie de carburant, trebuie sa alegi anvelope care au o rezistenta  redusa de rulare.

Care sunt anvelopele potrivite unui condus pe autostrada?

In cazul in care conduci destul de des pe autostrada, asta inseamna ca ai o viteza mai mare decat in oras. Acest tip de condus necesita deci anvelope cu performante ridicate care pot sa asigure siguranta indiferent de conditiile meteorologice.

Pentru traseele mai lungi, ai nevoie de anvelope care ofera un maximum de confort.
Adica un slab nivel sonor si cat mai putine vibratii. Dar si un maximum de aderenta si de stabilitate.

Care sunt anvelopele potrivite unui condus Off Road?
Un vehicul Off Road are nevoie de anvelope care sa fie rezistente la socuri, care sa ofere performante excelente si o capacitate de tractiune importanta pe drum si in afara sa. Pentru condusul pe drum, este necesar sa se aleaga deci anvelope care ofera confort si cateva caracteristici suplimentare.

Cum trebuie sa tii cont de conditiile climatice atunci cand alegi anvelope de la Vadrexim de iarna si de vara?
Este posibil sa alegi si anvelope all season, care combina caracteristicile anvelopelor de vara si de iarna. Acestea se adapteaza mai bine caracteristicilor climatice ale fiecarui anotimp. Dar, daca iarna este mai blanda acolo unde locuiesti, cel mai bine ar fi sa le alegi pe cele de all season.

Fiecare fabricant are propriile sale specificitati, unii privilegiaza confortul, altii pun accent mai mare pe siguranta. Alte anvelope sunt facute pentru a economisi carburantul. Deci este foarte important sa iti definesti in prealabil nevoile si dorintele.

 

Distribuie