Diverse

De ce să vizitezi Germania – o vacanță culturală

Multitudinea de identități regionale din Germania oferă experiențe distincte pentru a satisface toate tipurile de așteptări și pentru a se potrivi tuturor gusturilor posibile  – indiferent ce vă place: peisaje frumoase, arhitectură excelentă, festivaluri pline de viață, evenimente pline de farmec, viață de noapte captivantă , mâncare delicioasă și cea mai bună bere din istorie – Germania are totul și mai mult ..

Desigur ai de ales mai întâi un mijloc de transport: mașina personală ( dar trebuie să iei în calcul taxele de drumuri, oboseala, atenția sporită la condus) avionul sau autocar. Noi vă recomandăm ultima variantă de transport Romania Germania cu microbuzele moderne din flota zgr.ro, microbuze VIP la prețuri foarte bune față de piață.

Sunt o firmă de transport recunoscută pentru transport persoane și transport colete Germania, cu plecări din toate orașele din țară pentru majoritatea orașelor din Germania.

  1. Croaziere fluviale pe Rin și Maine

Nu trebuie decât să vă bucurați de frumusețea fascinantă a peisajului german, cu peisajele sale captivante, castelele vechi și elegante, cocoțate pe vârfurile dealurilor din apropiere și podgoriile care se întind pe cât văd ochii; principalele căi navigabile din Germania permit să vedeți țara dintr-o perspectivă unică și să obțineți o perspectivă asupra importanței unui rol pe care unele dintre râurile principale l-au jucat istoric în dezvoltarea unor centre urbane importante (Frankfurt, Mainz, Koblenz, Köln, Dusseldorf, etc) și astfel țara în ansamblu.

  1. Festivalul de Film de la Berlin

Berlinale (aka) este, fără îndoială, unul dintre cele mai glamour evenimente din calendarul cinematografic global; dar glamourul, comerțul și atenția neîncetată a presei, cu toate acestea, acest prestigios festival de film promovează și recompensează arta și inovația autentice în realizarea filmului în mai multe genuri diferite și care acoperă întregul spectru al producției globale de film.

  1. Oktoberfest

Toată lumea (în special pasionații de bere) ar trebui, cel puțin o dată în viață, să participe la acest mare festival și să se alăture distracției. Nu este de mirare că oamenii din întreaga lume călătoresc în München pentru a face parte din acest festival.

  1. Orașul München

Capitala Bavariei, situată lângă poalele Alpilor, cu arhitectura sa ornamentală caracteristică, parcurile frumoase, muzeele de clasă mondială, castelele din apropiere, este un loc minunat de vizitat pe tot parcursul anului și nu doar în timpul Oktoberfest.

  1. Orașul Hamburg

Hamburg, la fel ca alte câteva orașe din lume, are totul și mai mult: energie incredibilă, fler cosmopolit, viață de noapte palpitantă, multe de văzut și de făcut, iar lista continuă. Datorită poziției sale geografice fenomenale pe râul Elba (aproape de locul în care se varsă în Marea Nordului), cu multe canale și lacul Alster, nu departe de centrul orașului, Hamburg permite o varietate incredibilă de activități în aer liber.

 

Distribuie