Diverse

Călătorește sigur și rapid în Germania!

Transporturile reprezintă sistemul circulator al întregii planete și, în același timp, al fiecărei tari în parte, constituind o importanta ramura fară de care existenta unei societăți moderne ar fi de neconceput.

La rândul său societatea umană şi-a valorizat o mare parte din cuceririle sale în dezvoltarea mijloacelor,infrastructurilor, metodelor, legislaţiei şi a organizării sistemelor de transport. Satisfacerea necesitaților materiale și spirituale ale societății și ale fiecărui cetățean impune asigurarea organizării corespunzătoare a deplasării în timp și spatiu de mărfuri și persoane, transporturilor revenindu-le acest important rol.

Obiectul activității de transport consta, deci, în deplasarea în spatiu de călători și mărfuri.

Firma de transport personae RENNEN vă pune la dispoziţie călătorii rapide şi în siguranță.

Ei oferă oferă bilete pentru transportul de persoane către şi din Germania cu plecări zilnice din multe orașe din România și Germania. Microbuzele sunt moderne, pentru a asigura condiții de top pentru călători, dar cel mai important aspect îl reprezintă siguranța.

Autocarele şi microbuzele care sunt puse la dispoziţia pasagerilor au toate opțiunile pentru o călătorie sigură cu un confort ridicat, acest lucru fiind datorat de profesionalismul șoferilor, care sunt oameni cu experiență, calitate și profesionalism în acest domeniu.

Daca vrei calitate, siguranță și preturi avantajoase, ei oferă cele mai de calitate servicii de transport persoane România – Germania şi la cele mai avantajoase preţuri.

De asemenea, un alt avantaj este faptul că ai bagaj gratuit de până la 40 de kg, fară cost suplimentar. Flota de maşini pusă la dispoziţia transportului internaţional între România – Germania se ridică la cele mai înalte standarde. Dacă doriţi să plecaţi într-o călătorie în Germania, puteţi alege cu încredere firma RENNEN, şi garantat veţi avea parte de o experienţă plăcută.

Alege data când vrei să călătorești în Germania și rezerva-ți locul acum! Plecările din Germania se fac din următoarele orașe München, Köln, Frankfur, Stuttgart, Dortmund, Essen, Düsseldorf, Bremen, Hannover, Duisburg, Nürnberg și multe altele, lista completa o găsiți pe site-ul lor.

Cursele spre Germania se fac în următoarele orașe din Romani: București, Timiș, Galați, Brașov, Arad, Sibiu, Vălcea, Ilfov, Alba, Brăila, Călărași, Deva, Târgoviște, Ploiești, Pitești.

Compania reNNen se ocupa și cu transport colete Germania chiar din fața monitorului la un preț accesibil, alegi un trasnport rapid și sigur!

Fie că ești pasager, transporți un colet sau o mașină, seriozitatea, transparența și punctualitatea sunt atuurile firmei de transport reNNen.

 

 

Distribuie