Frumusete

Epilare definitiva intr-o salon de cosmetica vs. Epilare definitiva acasa

Iti doresti sa scapi de stresul si de bataia de cap cauzata de pilozitatea nedorita de la nivelul corpului? Ai vrea sa poti sa iti lasi pielea expusa la soare in zilele estivale sau sa poti iesi in oras fara a te gandi la cum sa te imbraci pentru ca parul nedorit sa fie acoperit? Ei bine, in aceste situatii epilarea definitiva se poate dovedi a fi cea mai potrivita alegere. Epilarea definitiva inseamna indepartarea parului nedorit de pe corp cu ajutorul unor aparate care functioneaza pe baza de lumina laser sau lumina intens pulsata (IPL).

Aceasta lumina este captata de melanina din firele de par si transmisa catre foliculii firelor de par. Este apoi transformata in caldura si odata ce ajunge la radacina firelor de par, distruge aceasta radacina si implicit firele de par respective vor cadea in cateva zile de la sedinta de epilare definitiva. Pentru a beneficia de aceste proceduri exista doua variante: un salon de infrumusetare care ofera epilare definitiva Pitesti sau investitia personala intr-un aparat care iti permite sa urmezi astfel de proceduri acasa.

Daca te-ai decis ca epilarea definitiva este solutia optima pentru a scapa pe termen lung de firele de par de pe corp care iti dau batai de cap, atunci trebuie sa stii care ar fi argumentele in favoarea celor doua optiuni. In privinta investitiei intr-un aparat propriu pentru epilarea definitiva, principalul argument care recomanda aceasta alegere il reprezinta faptul ca vei face o investitie initiala, dar apoi nu vei mai suporta costurile cu sedintele de epilare definitiva Pitesti in cadrul unui salon de cosmetica. Cu alte cuvinte vei amortiza investitia initiala in timp.

De cealalta parte, epilarea definitiva intr-un salon de infrumusetare inseamna o serie de alte avantaje. In primul rand vei beneficia de personal specializat care va aplica aceste proceduri si tehnici pentru a-ti oferi cele mai bune rezultate. De asemenea vei avea parte de consultanta de specialitate privind rezultatele epilarii definitive, rezultate care difera in functie de anumite aspecte precum culoarea si grosimea firelor de par, nuanta tenului sau diferite aspecte hormonale.

Un alt avantaj al epilarii definitive intr-un salon de infrumusetare il reprezinta aparatele profesionale folosite pentru indepartarea parului nedorit. Chiar daca si aparatul pe care il poti achizitiona acasa este pe acelasi principiu, saloanele de infrumusetare investesc in cea mai performanta aparatura pentru a oferi clientilor rezultatele cele mai eficiente. Faptul ca vei beneficia de sedintele de tratament intr-un spatiu adecvat, perfect igienic si ca pana si cele mai greu accesibile zone ale corpului vor fi supuse luminii laser reprezinta fara doar si poate un alt avantaj atunci cand alegi saloanele de infrumusetare pentru epilare definitiva Pitesti.

Pune in balanta aceste aspecte atunci cand vine vorba despre epilarea definitiva. Daca consideri ca argumentele in favoarea unui salon de infrumusetare sunt suficient de solide pentru a face o astfel de alegere, poti sa ai in vedere Routine Beauty Center pentru sedinte profesionale de epilare definitiva Pitesti. Pentru detalii suplimentare acceseaza www.routine-beauty.ro.

Distribuie