Sanatate

Mezoterapie

Este normal sa ne dorim sa avem un ten sanatos si placut ochiului, tocmai de aceea investita intr-un tratament de rehidratare este un pas natural. Exista o metoda foarte renumita pentru intinerirea pielii, numita mezoterapie.

Pentru ca vara pielea se deshidrateaza mai repede sub razele soarelui si ia deseori un aspect neplacut, cu pori dilatati, aceasta trebuie tratata cu mai multa grija. Se intampla deseori sa observam chiar si pete pe piele si nu este tocmai cel mai placut sentiment.

Daca sunteti ingrijorati de aspectul tenului si doriti sa interveniti pentru a-l imbunatati, mezoterapia faciala este un tratament realizat cu ace injectate intradermic. Aceste ace au scopul de a permite inserarea unor substate nutritive pentru piele, precum: acid hialuronic, hormoni, enzime, antioxidanti si diverse minerale. Toate acestea vor asigura necesarul organismului pentru a avea o piele regenerata si o microcirculatie mai buna.

Aceasta interventie este extrem de benefica pielii, deoarece prin producerea elastinei si a colagenului tenul isi reia elasticitatea si este energizat. Devine vizibil mai luminos si creeaza per ansamblu o stare de bine si de buna-dispozitie.

Tehnica de mezoterapie dateaza inca din anul 1952 si a fost folosita initial pentru terapia durerii, urmand ca ulterior sa se dezvolte proceduri pentru eliminarea grasimii din jurul anumitor organe.

Mezoterapia faciala consta in introducerea unor injectii in cel de-al doilea strat al pielii, numit si derm. Ingredientii activi introdusi sunt: acidul hialuronic, vitaminele, coenzimele, acizi nucleici, oligominerale si diverse antioxidanti. Cea mai importanta componenta din acest cocktail este, desigur acidul hialuronic, datorita capacitatilor acestuia de a hidrata corpul. Fiind introdus cu ajutorul microinjectiilor, acidul hialuronic ajunge intr-un strat al pielii in care in mod normal nicio crema nu ar ajunge.

Acidul hialuronic va asigura o hidratare puternica, ce va conduce la ameliorarea aspectului facial, revitalizand reactiile chimice de la nivelul acestui strat al pielii. Ceilalti componenti de biorevitalizare din cadrul cocktailului vor contribui la accelerarea proceselor de la nivelul pielii in totalitate, imbunatatind astfel metabolismul si regenerarea. Defectele de hiperpigmentare si activitatea melanocitelor vor fi astfel ameliorate, iar sinteza de colagen si elastina la creste.

Pentru ca de cele mai multe bagajul genetic nu este cel mai generos pentru multe persoane, aceasta interventie poate fi facuta inca de la varsta de 20 ani. Se recomanda totusi ca doar dupa varsta de 30 de ani sa se ia in calcul, deoarece exista un numar de sedinte de mezoterapie faciala care se vor face si se va folosi o compozitie diversa pentru fiecare persoana. Detaliile legate de mezoterapie pret si numarul de sedinte vor fi discutate in cadrul consultatiei.

Va invitam la vizitati Clinica Zone Medical Estet din Bucuresti si sa faceti o programare cu unul dintre specialistii nostri, Dr. Eugen Turcu. Pentru mai multe detalii legate de mezoterapie faciala pret, medicul de specialitate si conditiile necesare pentru efectuarea interventiei in conditii optime, va invitam sa veniti direct la clinica. Dr. Eugen Turcu coordoneaza echipa de la clinica si poate garanta pentru calitate serviciilor oferite. Avand o experienta de peste 23 de ani, acesta este foarte apreciat atat in tara cat si in strainatate si poate aigura succesul interventiilor de chirurgie plastica si estetica, precum si microchirurgie reconstructiva.

Distribuie