Frumusete

Moringa, un aliat de pret pentru parul tau

Moringa

Cunoscuta in India sub numele de « shigon » sau in Madagascar sub numele de “anambo”, Moringa sub forma de pudra este noul ingredient din domeniul culinar si din domeniul frumusetii pe care toata lumea il vrea.

Si nu, aceasta pasta verde nu are nimic de-a face cu matcha, un ingredient foarte popular si el din domeniul frumusetii.

Moringa oleifera, conform numelui sau intreg, este un superaliment, foarte bogat in nutrienti sau vitamine. Frunzele sale sub forma de pudra pot fortifia, revigora si hidrata scalpul mai ales.

Moringa este deci o planta magica cu o multime de beneficii si pentru par. Are un potential in domeniul frumusetii care merita sa fie descoperit si exploatat.

Este deci un ajutor de pret atunci cand vine vorba despre problemele capilare. Pierderea parului, nevoia de stralucire sau de intarire a parului? Moringa poate stimula cresterea si revigorarea parului.

Pudra de moringa are o actiune anti-cadere si poate stimula cresterea parului. Bogatia sa nutritionala este deci un atu de pret pentru cele care vor sa isi fortifice sau sa impiedice caderea parului. Se poate consuma si sub forma de comprimate deoarece are cei mai puternici activi.

Moringa sub forma de pudra se poate amesteca cu apa calduta pentru cea mai eficienta masca, dar se poate amesteca si cu argila sau alte ingrediente pentru par. Iar daca vrei sa testezi un alt superaliment pentru par, poti alege spirulina.

Uleiul de moringa pentru par. Este un ulei foarte placut pentru par datorita parfumului sau si actiunii sale care catifeleaza parul. Are cea mai bogata compozitie in minerale, vitamine, proteine si flavoinoizi. Deci este cel mai bun ingredient natural pentru par. Pentru obtinerea uleiului, semintele de moringa sunt presate la rece deci uleiul este pur, bogat si dens.

Cu o mai buna hidratare si protectie te vei bucura de un par splendid.

Uleiul de moringa se poate folosi si pentru a repara parul distrus. Se poate aplica deci pe intregul par de la radacini pana la varfuri pentru un plus de hidratare, care va netezi chiar si cel mai rebel par.

Uleiul de moringa poate stimula si circulatia sanguina deci poate favoriza cresterea parului. Curata si parul de impuritati si poate calma inflamatiile scalpului. In plus datorita proprietatilor sale cicatrizante poti scapa de senzatia de arsura sau de mancarime.

Uleiul de moringa este deci ideal pentru a fortifia, hidrata, curata si a aduce un plus de stralucire pentru par.

Distribuie