Relatii

Cand este timpul sa va mutati impreuna

Cand este timpul sa va mutati impreuna

Ce trebuie sa stii despre relatiile in perechi? Cel mai important, ele sunt sanatoase si nesanatoase. Diferenta este foarte simpla – daca va simtiti bine impreuna, aceste relatii sunt sanatoase, daca apare cate un „dar”, ele sunt deja nevrotice. Daca sentimentele tale sunt amestecate cu ceva negativ, din diverse motive, atunci ai o relatie proasta si nu este timpul sa va mutate impreuna.

Dragostea este magie, nu proprietate

In familiile fericite, relatiile sunt saturate cu aerul libertatii. Nu exista reguli stricte si obligatii indestructibile, deoarece iubirea, dupa cum stii, nu traieste in captivitate. Daca relatiile sunt construite pe datorii si interdictii, atunci dragostea iese si mutarea impreuna devine tortura. Pentru a reusi intr-un cuplu, sunt necesare acceptarea si increderea si nu exigenta. Iubeste libertatea si increderea. Daca nu iti este frica de ele si le lasi acolo unde iti dau forta, inclusiv puterea in iubire, atunci a venit timpul sa va mutati impreuna.

Ai grija de inima ta pentru cel drag

In niciun caz nu trebuie sa li se permita altora sa se apropie de inima ta, si cu atat mai putin de cel pe care il iubesti. Daca iti deschizi inima pentru a intalni intreaga lume si pentru a o iubi cu toata inima, si, daca, reusesti sa lasi si un colt accesibil doar unei singure persoane, atunci e timpul sa va mutati impreuna.

Nu critica, ci lauda

Daca comportamentul si actiunile celei de-a doua jumatati sunt cauza nemultumirii tale, acest lucru determina ca partenerului sa-i creasca tensiunea si sa se inchida in sine. Daca reusesti sa-ti concentrezi atentia asupra faptelor bune si nu asupra celor mai grave calitati ale celui drag, e timpul sa va mutati impreuna. In timp, cele mai bune calitati ale sale vor creste si vei avea cu adevarat ceva de admirat. Daca amandoi sunteti generosi cu complimentele si va multumiti chiar si pentru cel mai mic ajutor, probabil ca a venit timpul sa va mutati impreuna. De asemeni, daca reusesti sa tratezi cu delicatete greselile si neajunsurile, si, daca, in loc de scrupule si critici, vei arata sensibilitate si afectiune, vei simti rapid dorinta de a va muta impreuna.

Lupta pentru cel drag

Dragostea nu tolereaza lenea. Nu inceta niciodata lupta pentru inima celui drag. Nu crede ca odata ce ai castigat dragostea si v-ati mutat impreuna, vei deveni proprietarul casei pentru totdeauna. Dragostea nu este ceva static, si, ca atare, trebuie sa fie hranita din nou si din nou. Dovedeste-o, fa-o, din nou si din nou, castiga sufletul partenerului tau, fa-l sa se simta iubit si dorit si astfel vei invata multe alte lucruri noi.

Distribuie