Ingrijire

Cateva idei false despre tratamentele de epilare definitiva

epilare definitiva Bucuresti

De cele mai multe ori atunci cand suntem pusi in fata noului, prima reactie este aceea de a refuza sau de a nu accepta. La fel a fost si in cazul tratamentelor de epilare definitiva pentru multi ani de zile. Chiar daca in ultimii ani numarul persoanelor care au „imbratisat” aceste tratamente pentru indepartarea parului nedorit de la nivelul corpului a crescut considerabil, in continuare exista multe pareri si idei negative cu privire la aceasta abordare din domeniul tratamentelor de ingrijire corporala.

Insa multe dintre aceste pareri si idei negative sunt false si nu sunt sustinute de realitate.Tocmai de aceea este foarte important de punctat o parte dintre aceste pareri cu privire la tratamentele de epilare definitiva, dar si care sunt contraargumentele care raspund acestor idei false.

1. Epilarea definitiva este periculoasa pentru organism

O prima idee negativa la adresa tratamentelor de epilare definitiva Bucuresti este aceea care afirma ca vorbim despre un tratament ce pune in pericol organismul. Ei bine, trebuie spus ca metoda laser cu lumina intens pulsata (IPL) este verificata, testata si autorizata de catre toate organismele in domeniu, fiind o metoda complet non-invaziva atata timp cat este folosita de pesonal calificat si cu ajutorul echipamentelor acreditate pentru astfel de tratamente. Mai mult, pentru a nu pune in pericol pacientul, tratamentele de epilare definitiva nu sunt aplicate la nivelul ochilor, urechilor sau al scalpului, iar in cazul barbatilor nici in zona intima. De asemenea, acest tratament nu este folosit in zonele cu alunite pe corp, tocmai pentru a evita orice risc.

2. Epilarea definitiva nu este definitiva

Un alt aspect impotriva tratamentelor de epilare definitiva Bucuresti este cel care spune ca de fapt costurile initiale nu sunt justificate prin prisma faptului ca aceste tratamente nu sunt definitive. Intr-adevar, in urma tratamentului initial de 8-12 sedinte efectuate la interval de 4-8 saptamani mai este nevoie de tratamente de intretinere anuale.

Atentie insa, aceste tratamente de intretinere inseamna de cele mai multe ori 1-2 sedinte de epilare cu ajutorul luminii intens pulsate, nicidecum sedinte lunare. Prin urmare vorbim doar despre indepartarea acelor fire de par care se regenereaza natural la nivelul corpului, in cadrul altor foliculi de par complet diferiti de radacinile firelor de par indepartate in urma sedintelor de epilare definitiva.

3. Epilarea definitiva este prea scumpa

O alta idee falsa cu privire la epilarea definitiva se refera la costurile tratamentului initial. Este adevarat ca pretul pentru tratamentul initial de 8-12 sedinte este semnificativ mai costisitor comparativ cu tratamentele lunare clasice de epilare. Insa odata ce aceste sedinte cuprinse in cadrul tratamentului initial s-au incheiat, costurile lunare de ingrijire si intretinere a pielii prin epilare vor fi zero, exceptand costurile tratamentelor de intretinere anuale. Insa aceste costuri anuale sunt mult mai mici fata de costurile lunare pentru metodele clasice de epilare.

Daca unul dintre aceste idei te-au facut pana acum sa nu iei in considerare tratamentele de epilare definitiva Bucuresti, cu siguranta ca aceste contraargumente anterior amintite te pot convinge sa iti schimbi perspectiva in ceea ce priveste epilarea definitiva.

 

Distribuie