Recomandari

Cele mai iubite carti de Joseph Prince, in limba romana

In anul ce tocmai s-a incheiat, trei titluri aparte au condus detasat lista de preferinte a romanilor privind scrierile lui Joseph Prince: este vorba de “Destinat sa Domnesti”, urmat de “Sanatate si implinire prin Cina Domnului” si “Miracolul tau este in gura ta”. Afla mai multe despre aceste carti crestine si descopera ce face ca aceste scrieri sa fie tot mai apreciate, in intreaga lume, in articolul de mai jos.

Cine este Joseph Prince

Născut in 15 mai 1963, Joseph Prince este azi pastor principal la Biserica Nouă Creație (New Creation) din Singapore, de pe continentul asiatic. Joseph este fiul unui preot indian și a unei mame chineze; a facut școală in Malaezia. O experiență definitorie, in istoria sa, dateaza din 1997: în timp ce era în vacanță cu familia în Alpi, Joseph a avut o experiență divină: Dumnezeu i-a vorbit și i-a cerut să înceapă să predice despre harul curat și nealterat. Iosif a înțeles acest mesaj și a început să predice  harul fără sa permite legii să intervină în discursurile sale. Se presupune că dorința sa era să-și vadă congregația zidita si incurajata, așa că și-a asumat responsabilitatea pe care Dumnezeu i-a dat-o și a început să predice, fără să se uite niciodată inapoi la vechea sa viață.

Lucrurile s-au schimbat dramatic de atunci – de la o biserica de 2000 de membri, congregatia sa a ajuns la 31.000 oameni. Este invitat sa vorbeasca in Australia, Canada, SUA, Italia, Marea Britanie, Africa de Sud etc. De asemenea, programele sau emisiunile cu Joseph Prince ajung in numeroase camine crestine din intreaga lume. Are o lucrare misionara prin care ajuta copiii saraci din Asia si ajuta si alte organizatii in aceasta directie.

Cum a aparut cartea “Destinat sa domnesti” si a ajuns in Top 100 Carti Crestine

Joseph Prince a scris, de asemenea, o carte despre cunoașterea sa divină a harului: „Destinat să domnesti”, care a fost publicată în 2007 și aduna predici de o perioadă de zece ani (din 1997 pana in 2007). Cartea a fost listată printre primele 100 de cărți creștine, la doar 6 luni de la lansarea în SUA.

La ora actuala, in limba romana sunt publicate aceste titluri semnate de Joseph Prince

 1. Destinat sa domnesti – Secretul succesului fara efort, al implinirii si al trairii victorioase in viata de crestin
 2. Destinat sa domnesti – Devotional – Reflectii de zi cu zi pentru o traire crestina evlavioasa
 3. Rugaciunea de protectie – Sfaturi practice despre cum poti sa traiesti neinfricat in aceste vremuri nemaintalnite
 4. Revolutia harului – Descopera puterea de a depasi infrangerile si de a trai viata pe care ti-o doresti
 5. O viata care merita traita
 6. Locul potrivit, momentul potrivit
 7. S-a terminat cu jocurile mintii – Cum poti sa depasesti depresia si descurajarea
 8. Generatia Beniamin
 9. Razboiul spiritual
 10. Sanatate si implinire prin Cina Domnului
 11. Miracolul tau este in gura ta
 12. Un singur lucru – devotional pentru 31 de zile
 13. Da drumul si traieste – Cum sa te eliberezi de frica, stres si presiune

Gaseste oferte si pachete promotionale pentru toate cartile lui Joseph Prince, in libraria crestina Goldbooks.ro!

Conform editurii Gold Books din Romania, alte carti ale acestui autor sunt in curs de traducere sau pregatire pentru lansare in anul 2021.

Distribuie