Relatii

Gesturile romantice pentru viata de zi cu zi

Gesturile romantice pentru viata de zi cu zi

Dupa euforia primelor momente petrecute impreuna, relatiile amoroase devin destul de monotone. Pentru foarte multe cupluri deci, se pare ca rutina este cea care primeaza in fata pasiunii- obligatiile profesionale si familiale, obiceiurile si micile probleme din viata de zi cu zi ne fac uneori sa uitam de romantism.

Si chiar daca stim ca este esential sa intretinem flacara pasiunii si sa o mentinem aprinsa, ne multumim sa facem mici atentii doar la ocaziile speciale. Dar mai exista o multime de alte ocazii de care ar trebui sa profiti. Iata cateva idei pentru a profita din plin de o zi plina de romantism.

La trezire, micul dejun la pat, un mare clasic

Dar, pentru ca necesita ceva timp, poti pastra aceste lucruri pentru sfarsit de saptamana. Dar, nimic nu te impiedica sa te trezesti cu cateva minute mai devreme pentru a pregati partenerului sucul de portocale pe care il adora. Si nu uita sa ii spui ca va trebui sa profitati de energia adussa de vitamina C la sfarsit de zi! Aveti nevoie in fiecare zi de macar 15 minute in care sa stati sa beti cafeaua si sa discutati.

In baie

Daca iti lipseste timpul dimineata, puteti face dus impreuna din cand in cand. Si nu trebuie sa se transforme neaparat in altceva. Simplul fapt de a va atinge cu mainile pline de sapun sau de gel de dus poate sa fie extrem de romantic.

La pranz, o intalnire surpriza

Daca este posibil, plecati de la lucru in pauza de masa si luati pranzul impreuna la un restaurant, la o terasa sau de de nu, la un picnic improvizat.

Dar, daca vrei sa fii mai romantica, ii poti lasa un mesaj in cutia in care si-a pus pachetul cu mancare.

Seara, aveti nevoie de un moment de relaxare

Beti un pahr cu vin si relaxati-va in timp ce pregatiti masa. Nu trebuie o ocazie speciala pentru a-i oferi o mica atentie – un DVD, o carte sau un joc pe care le vrea de multa vreme.

Incercati sa va oferiti in fiecare seara macar 30 de minute de momente de intimitate in care sa va rasfatati si sa profitati din plin de momentele petrecute impreuna.

De asemenea, ar trebui sa incercati sa faceti din cand in cand cateva schimbari. Incercati deci sa nu faceti lucrurile ca de obicei si sa scapati de rutina.

Distribuie