Recomandari

Promotii la Auto Schunn: pana la 50% discount la SUV-uri rulate Mercedes-Benz

dealer-auto-schunn-romania-mercedes-benz-gle-suv

Clasa Mercedes-Benz GLE a reprezentant intotdeauna standardul ultim a ceea ce inseamna puterea, in toate formele ei, si mult mai mult decat atat, datorita nivelului incredibil al luxului automibilistic.

GLE este tot ceea ce si-ar putea dori un iubitor de masini, atat din punct de vedere tehnic, cat si estetic. Forta, fiabilitatea mult peste medie, confortul exceptional, design-ul unic, imposibil de trecut cu vederea, toate aceste elemente definesc perfect ceea ce inseamna universal Mercedes-Benz.

Se spune ca luxul vine cu pretul sau, unul deloc mic, insa corect; o evaluare exacta a experientei pe care o ofera privilegiul de a conduce un autoturism al celui mai titrat brand auto din istorie.

Intotdeauna este loc, insa, de mai bine, iar atunci cand lumea privilegiata a luxului se deschide in fata ta si iti ofera pentru o perioada limitata acces la ea, este bine sa nu ratezi aceasta sansa.

Iar o campanie promotionala la autoturisme Mercedes-Benz, cu reduceri de pana la 50%, reprezinta intr-adevar o sansa rara, in care ai oportunitatea de a conduce, in sfarsit, autoturismul Mercedes-Benz pe care ti l-ai dorit dintotdeauna.

Ei bine, Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz, este gata sa ofere aceasta sansa, lansand o campanie promotionala importanta, cu discounturi semnificative din portofoliu de autoturisme rulate Mercedes-Benz, dar si la alte 70 de alte modele Mercedes-Benz noi si rulate, disponibile in mod exclusiv cu livrare imediata in centrele din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Te invitam sa descoperi intreg portofoliul de SUV-uri Mercedes-Benz GLE noi si second hand Certified disponibil la Auto Schunn Romania, si sa te bucuri de promotiile disponibile pentru gama de modele Mercedes-Benz GLE inclusa in campania promotionala.

Compania Auto Schunn Romania este unul dintre cei mai importanti parteneri autorizati Mercedes-Benz din Romania, cu o istorie de 28 de ani pe piata de autoturisme de lux din tara noastra.

Fondata in anul 1993 de catre antreprenorul Jurgen Schunn, compania si-a asumat inca de la inceput pe deplin misiunea de a raspunde pozitiv la standardele profesionale cele mai inalte, standarde rezumate atat de cuprinzator in deviza lui Gotlieb Daimler: ‚The Best or Nothing’, urmand cu rigoare un set solid de valori bazate pe Calitate, Traditie, Incredere, Familie, Vointa si Seriozitate.

In prezent, compania Auto Schunn Romania este prezenta in vestul si nord-vestul Romaniei, cu centre de vanzari si service in Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Juergen Schunn, fondator Auto-Schunn.ro:

„In anul 1993, am plecat la drum cu un vis si o directie concreta de fructificare a acestui vis. Am planificat atenti fiecare pas pe care l-am facut. In tot acest timp a trebuit sa tinem pasul cu ritmul evolutiv al economiei romanesti, care a progresat enorm din 1993 incoace. Toate acestea ne-au dus catre directia intai visata si apoi planificata, pentru ca, in final, sa ne atingem obiectivele vizate.”

Viziteaza site-ul auto-schunn.ro pentru mai multe informatii si oferte promotionale pentru autoturisme Mercedes-Benz noi si rulate cu livrare imediata din stocul companiei Auto Schunn Romania.

Distribuie