Timp liber

Top 5 Hoteluri de 3 stele cel mai cautate din statiunea Eforie Nord in anul 2021

Dacă vrei o vacanţă de neuitat pe litoral, alege oferte cazare la Eforie Nord! Aici poţi găsi condiţii şi servicii de calitate şi la cele mai mici preţuri!

Aflată la numai 12 km distanţă de Constanţa, staţiunea Eforie Nord vine în întâmpinarea turiştilor cu oferte cazare extrem de accesibile şi avantajoase. Pe lângă posibilităţile multiple de tratament pe care staţiunea le oferă, cei care aleg să îşi petreacă vacanţa aici vor beneficia de divertisment şi distracţie la preţuri foarte bune.

Portalul de rezervari online pe Litoralul Romanesc in special in statiunile Eforie Nord si Eforie Sud, Eforieonline.ro vine in intampinarea turistilor cu oferte care mai de care mai atractive, atat la Hoteluri si Vile cat si la pensiuni si apartamente in regim hotelier.

Oferte cazare Eforie Nord – hoteluri, vile, pensiuni şi particulari

Posibilităţile de cazare Eforie Nord sunt variate şi pentru toate buzunarele. Astfel, dacă doresc să petreacă o vară la malul mării în condiţii cât mai bune, turiştii pot alege să se cazeze la hoteluri, pensiuni, vile sau chiar la particulari. Dacă ai ajuns aici, indiferent de buget, este imposibil să nu găseşti ceva care să te mulţumească!

Cazare pe litoral – Eforie Nord, o staţiune cât se poate de accesibilă

Turiştii care caută cazare convenabilă pe litoral se pot orienta cu încredere către staţiunea Eforie Nord, renumită pentru preţurile sale accesibile. Pe lângă hoteluri, se pot face rezervări la pensiuni care sunt în număr foarte mare, arată foarte bine şi permit negocierea tarifelor de cazare în funcţie de numărul de persoane sau de perioadă. Sau, pentru a beneficia de preţuri şi mai mici, pot lua legătura cu unul din particularii care oferă cazare pe litoral în condiţii foarte bune şi cu toate facilităţile.

Cazare hoteluri de top în Eforie Nord

Pentru cei care caută cazare la hotel în Eforie Nord, Belona este prima opţiune, acesta fiind printre cele mai populare locaţii din staţiune. Dar cei interesaţi pot găsi camere la preţuri avantajoase şi la Hotel Astoria, Hotel Meduza sau Hotel Apollo. Oferte,însă nu se opresc aici, turistii putând alege:

  • Complex Bran Brad Bega Eforie Nord – care este locaţia perfectă pentru un concediu liniştit, în special pentru familiile cu copii. Situat la numai 50 de m de plajă, acest complex oferă cazare şi masa la preţuri foarte avantajoase;
  • Hotel Neptun – se afla chiar lângă faleză şi plaja Debarcader şi la numai 4 minute de centrul staţiunii;
  • Hotel Atlantis – poate fi locaţia perfectă pentru o vacanţă de vară frumoasă; este situat în apropierea falezei şi a plajei şi oferă condiţii elegante de cazare pe litoral;
  • Hotel Ibiza – oferă în fiecare an cazare avantajoasă pe litoral şi servicii deosebite. Poziţionat la 300 m de cunoscuta Plajă Belona şi chiar în centrul staţiunii, hotelul este locaţia ideală pentru un concediu de vis.
  • Hotel Premium – este un hotel nou, finalizat in anul 2020, ce vine in intampinarea turistilor cu oferte atractive si cu servicii si facilitati de calitate, cu multe peste alte hoteluri mai vechi din statiunea Eforie Nord. Locatie la maxim 300 metri de plaja si personalul de Nota 10, face un hotel ravnit de turistii care aleg sa-si petreaca concediul in statiunea Eforie Nord.
Distribuie