Sanatate

Tratamente pentru scaderea colesterolului

scaderea colesterolului

Utilizand tratamente colesterol care sa scada nivelul de colesterol din sange , acestea pot sa imbunatateasca starea voastra de sanatate.

Poate va intrebati daca poate fi redus nivelul de colesteol din sange cuajutorul unor tratamente fara a apela la medicamente?

Cu alte cuvinte, o dieta cu un continut scazut de grasimi saturate si bogata in fibre , poate sa fie inclusa in cadrul tratamentelor pentru colesterol si va poate ajuta sa scadeti nivelul de colesterol , catre o limita normala.

In timp ce exista o sumedenie de alimente , bogate in LDL colesterol, sunt si alimente care sa te ajute sa scazi aceste valori si sa le maresti, pe cele de HDL colesterol( cel considerat bun pentru organism).

De exemplu ceapa. Stiati ca mancand doar o jumatate de ceapa pe zi , puteti sa mariti nivelul de HDL colesterol cu 25% si sa-l scadeti pe cel de LDL?

Nivelul cel mai indicat de colesterol din sange , trebuie s fie pana in 200mg/dl

Mancand o mana de nuci pe zi , are ca rezultat scaderea nivelului de colesterol din sange , intr-un procent de 10%.

Rolul eliminarii unor alimente din dieta zilnica

S-a observat ca daca se reduc complet din alimentatie, cartofii prajiti si carnea, se va vedea o crestere a colesterolului , pentru ca organismul va incerca sa compeseze acest lucru, print-un consum mai mare de paine si de paste fainoase.

Psyllium si Metamucil sunt niste plante cu efect laxativ , care previn mutarea colesterolului din dieta in sange si sunt racomandate ca si tratamente colesterol.

Schimband dieta pentru a pierde in greutate , nu este acelasi lucru cu a schimba dieta ,ca sa reduci nivelul de colesterol din sange.

Dieta din timpul sarcinii este foarte importanta pentu copilul nenascut . O dieta scazuta in grasimi si colesterol este primul pas catre sanatate.

Colesterolul,incet si in liniste , lucreaza in interiorul nostru catre exterior.

Se spune ca esti ceea ce mananci, asa ca grija mare!

Distribuie