Frumusete

Tratamentele de epilare definitiva si cand sunt contraindicate aceste proceduri

Pentru foarte multe persoane pilozitatea nedorita la nivelul corpului este un disconfort si un aspect pe care isi doresc sa il rezolve cat mai eficient. Chiar daca astazi exista diferite metode si proceduri pentru a indeparta parul nedorit de la nivelul corpului, trebuie spus ca cea mai eficienta metoda o reprezinta epilarea definitiva.Tot mai multa lume are posibilitatea de a apela la astfel de tratamente estetice si de a se bucura de avantajele acestei metode de epilare. Cu toate acestea, trebuie spus ca exista si anumite situatii in care sedintele de epilare definitiva Pitesti sunt contraindicate.

Ce trebuie sa stii despre epilarea definitiva?

Tratamentele profesionale de epilare definitiva sunt aplicate in cadrul saloanelor de infrumsetare si de ingrijire corporala. Aceste proceduri sunt aplicate de personal calificat si instruit, iar tratamentele sunt personalizate in functie de fiecare persoana. Epilarea definitiva se bazeaza pe lumina laser care este transmisa inspre radacina firelor de par cu ajutorul unor echipamente special concepute in acest sens.

Lumina laser este transformata in caldura si astfel radacina firelor de par este distrusa inca de la nivelul foliculilor. Datorita tehnologiei avansate aceste procedee de epilare definitiva Pitesti nu sunt dureroase, disconfortul este minim pentru pacient, iar tesuturile inconjuratoare nu sunt afectate deloc in cadrul sedintelor de tratament.

Datorita faptului ca rezultatele epilarii definitive depinde de mai multi factori, numarul de sedinte pentru astfel de tratamente variaza. Un numarul mediu de astfel de sedinte pentru epilare definitiva variaza intre 4 si 8 sedinte, putandu-se ajunge chiar si la 12 sedinte pentru tratamentul initial. Acest aspect este influentat de tipul de piele al pacientului, de culoarea si grosimea firelor de par, dar si de eventuale caracteristici personale referitoare la piele.

Cand sunt contraindicate sedintele de epilare definitiva?

Desi epilarea definitiva se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor, indiferent de varsta si de greutatea corporala, trebuie spus ca astfel de tratamente estetice sunt contraindicate in anumite situatii. Printre situatiile in care sedintele de epilare definitiva Pitesti sunt nerecomandate regasim acelea in care persoanele ce doresc sa scape de pilozitatea nedorita urmeaza anumite tratamente cu medicamente fotosensibile sau acelea in care exista anumite boli de piele.

Este de asemenea contraindicat sa se apeleze la sedintele de epilare definitiva pentru zonele corpului unde exista tatuaje sau daca pielea este are un bronz excesiv de intens. Femeile care se afla in perioada sarcinii sau care alapteaza nu pot sa urmeze astfel de proceduri in lunile in care sunt in aceste situatii. Urmarea tratamentelor de epilare definitiva Pitesti este de asemenea nerecomandata inclusiv pentru persoanele care sufera de anumite dereglari hormonale.

Nu in ultimul rand epilarea definitiva este contraindicata persoanelor care au avut anumite implanturi metalice in acele zone care urmeaza a fi supuse procedeelor de epilare cu ajutorul luminii laser.Tocmai pentru a evita orice efect advers si pentru a te bucura de cele mai bune rezultate ale epilarii definitive, este recomandat sa apelezi la un salon de infrumusetare autorizat care ofera astfel de sedinte de epilare definitiva.

Distribuie