Diverse

Citate Despre Viata

Citate despre viata

Citate despre viata, pentru inspiratie si motivare cotidiana.

 1. Viata este o ciudata comedie care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand lacrimi langa zambet, punand zambet langa plans. (Alexandru Macedonski)
 2. O viata frumoasa e un gand al tineretii infaptuit la maturitate. (Alfred de Vigny)
 3. Daca nu ai un plan al tau, altii te vor include in planurile lor. (Anthony Robbins)
 4. Nu exista maretie fara pasiunea de a fi maret, fie in cazul aspiratiei unui atlet, artist, sau om de stiinta, ori a unui om de afaceri. Scopul, intentia de a fi maret, acestea fac toata diferenta. (Anthony Robbins)
 5. Ce este o viata frumoasa, prieteni, daca nu un gand din tinerete realizat in anii barbatiei. (Alfred de Vigny)
 6. Viata este o ofensiva orientata impotriva mecanismului repetitiv al Universului. (Alfred North Whitehead)
 7. Viata este ultima obisnuinta pe care trebuie s-o pierdem, pentru ca este prima pe care am capatat-o. (Alexandre Dumas fiul)
 8. Adevarul e ca, de indata ce nu mai suntem nevoiti sa ne ingrijim de viata noastra, nu mai stim ce sa facem cu ea si o irosim cu totul. (Andre Gide)
 9. Creaza o viziune si nu lasa niciodata mediul, convingerile altor oameni sau limitele trecutului sa iti afecteze deciziile. Ignora intelepciunea conventionala. (Anthony Robbins)
 10. Viata isi are farmecul ei, depinde numai cu ce ochi o privesti. (Alexandre Dumas fiul)
 11. Viata e felul in care un ins pare a se fi invoit cu inacceptabila conditie umana. (Andre Breton)
 12. Viata este o tapiserie minunata. Individul nu e decat un detaliu neinsemnat dintr-un desen urias si sublim. (Albert Einstein)
 13. Viata este un proces de devenire, o combinatie de stari prin care trebuie sa trecem. Oamenii esueaza cand doresc sa aleaga o stare si sa ramana in ea. Asta este un fel de moarte. (Anais Nin)
 14. Viata este piatra de incercare a cuvintelor. (Alessandro Francesco Tommaso Manzoni)
 15. Intotdeauna intre oamenii inteligenti exista un limbaj comun. (Alexandru Paleologu)
 16. Averea cea mai de pret e viata, si viata noastra, va rog sa ma credeti, nu atarna decat de un fir de par. (Alexandre Dumas)
 17. Intotdeuna voi inventa viata. (Anais Nin)
 18. Destinul prinde forma in momentul in care iei o decizie. (Anthony Robbins)
 19. Exista lucruri care stim ca sunt imposibil de realizat, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza. (Albert Einstein)
 20. Nu exista compasiune profunda pentru cei a caror viata nu are sens. Vieti inchise. Lumea se reflecta in ele deformat, ca intr-o oglinda stramba. (Andre Malraux)
 21. A reflecta asupra vietii-asupra vietii in fata mortii-nu inseamna fara indoiala decat a ne aprofunda interogatia. (Andre Malraux)
 22. Ceea ce credem noi ca este adevarat, ceea ce credem noi ca este posibil devine adevarat si posibil! (Anthony Robbins)
 23. Nu accepta viata asa cum ti-o propun oamenii. Nu inceta de a te convinge ca viata ar putea fi mai frumoasa; a ta si a celorlalti; nu alta viata, viitoare, care ne-ar consola de aceasta si ne-ar ajuta sa-i acceptam mizeria. Nu accepta. Din ziua in care vei incepe sa intelegi ca nu Dumnezeu, ci oamenii sunt raspunzatori de aproape toate nenorocirile vietii, nu te vei mai resemna. (Andre Gide)
 24. Tu te afli acum la o rascruce. Ai ocazia sa iei cea mai importanta decizie pe care o vei face vreodata. Uita-ti trecutul. Cine esti tu, acum? Cine a decis ca tu sa fii cel de acum? Nu te gandi la cel care ai fost. Cine esti acum? Ai decis cine vrei sa devii? Ia aceasta decizie in mod constient. Ia-o cu grija. Ia-o cu forta. (Anthony Robbins)
 25. Viata iti va plati orice pret ii vei cere. Trebuie sa stii sa ceri inteligent. (Anthony Robbins)
Distribuie