Relatii

Cum sa pastrezi o relatie la distanta

Cum sa pastrezi o relatie la distanta

Relatia pe distante lungi este dificila, dar nu poate fi anulata, si iata cateva sfaturi despre cum sa o faci sa functioneze: sa ai un obiectiv comun. Tu si iubitul tau nu vei fi intr-o relatie la distanta pentru totdeauna. Mai devreme sau mai tarziu, va veti stabili, deci planificati-va viitorul impreuna.

Alegeti un scop comun

Cat timp veti fi separati amandoi? Acestea sunt intrebari la care trebuie sa raspundeti, chiar daca ambii locuiti in orase diferite, pentru a va asigura ca amandoi lucrati in aceeasi directie. Stabiliti reguli. Sunt necesare reguli pentru a evita argumentele inutile. Amandoi trebuie sa stiti ce trebuie si ce nu: puteti sa va intalniti cu altcineva sau sunteti exclusivi? E in regula sa mergi la o bautura cu acea fata fierbinte in biroul tau? Este in regula pentru ea sa mearga in acel corp imbratisand rochia decupata, care ii va face pe toti barbatii sa babeasca?

Stabiliti reguli

Sunt necesare reguli pentru a evita argumentele inutile. Amandoi trebuie sa stiti ce trebuie si ce nu: puteti sa va intalniti cu altcineva sau sunteti fideli?

Vedeti totul ca pe o oportunitate

Pur si simplu, fii pozitiv in legatura cu asta. Amintiti-va legea atractiei. Daca te gandesti in permanenta la tine, „relatia la distanta nu va functiona”, atunci este posibil sa ai dreptate: nu va functiona. Crede in tine si in partenerul tau. Deschide-ti mintea si inima si priveste-o ca pe o calatorie.

Faceti lucruri similare

Cititi aceleasi carti, urmariti aceleasi filme si ascultati aceleasi melodii, astfel incat sa aveti mai multe lucruri despre care sa vorbiti. Puteti chiar sa urmariti Game of Thrones impreuna in timp ce sunteti la un apel video Skype si sa va bucurati de reactiile iubitei voastre la scenele sangeroase. Si data viitoare cand vei incerca sa fii amuzant in mijlocul unui chat video, ea va rade.

Cunoasteti-va orarul

Pastrati-va reciproc la curent cu programul. Nu vrei sa o suni cand se afla in mijlocul unei intalniri si nu vei vrea sa fii deranjat de un apel cand dormi. Tineti cont intotdeauna de fusul orar diferit daca locuiti in tari diferite si luati nota de date importante, cum ar fi examene, prezentari si intalniri.

Social media ajuta

Puneti-l pe celalalt semnificativ. Ca fotografiile Instagram ale celuilalt. Raspundeti reciproc Tweetului. Comenteaza-ti reciproc postarile de blog. Distribuiti videoclipuri amuzante pe peretele Facebook al celuilalt. Lucruri de genul acesta arata ca iti pasa.

Distribuie