Mama

Despre cel mai greu job din lume, meseria de mama

Despre cel mai greu job din lume, meseria de mama

De multe ori ne-am intrebat care este cel mai greu job din lume. Desi am fi tentati sa spunem un job precum medic sau inginer trebuie sa recunoastem si sa ne dam seama care este adevarul. Meseria de mama este cel mai greu job din lume.

Desi poate suna ireal meseria de mama implica mult mai multe decat cea de medic. Mama este cea care pierde noptile fara somn plina de griji, este cea care plange de fiecare data cand copilul ei are o problema dar si mai mult de atat.

Aceasta este cea care raspunde de inrgijirea copilului si cea care isi doreste ca aceasta sa creasca sanatos si frumos. Ea se ocupa de sanatatea, bunastarea, scoala, valorile si moralul pe care copilul il are.  De la o simpla greseala de-a ei copilul o poate lua pe un drum gresit si poate sa evolueze urat. Pentru mame nu exista un manual din care sa poata citi si sa isi dea seama cum isi poate ajuta copilul.

meseria de mama

Meseria de mama

Mamele sunt cele care cataresc intreaga viata greselile si succesele copiilor lor. O mama isi doresc ca copilul ei sa reuseasca in viata. Sa ajunga acolo unde acesta isi doreste si sa isi indeplineasca visurile.

Este foarte important pentru acestea sa isi stie copii fericiti. Practic o mama nu se linisteste niciodata. Aceasta isi va dori tot mai mult pentru copilul ei si ii va sta alaturi in permanenta.

Mama este sigura persoana care ramane alaturi de copilul ei atunci cand acesta da de greu. La o mama un copil poate gasi cele mai bune sfaturi si poate gasi mangaiere atunci cand are nevoie de asta.

Este adevarat ca meseria de mama este cea mai grea din lume pentru ca mamele sunt cele care se implica total in cresterea copiilor. O mama isi poate da viata pentru copilul ei si va sacrifica tot  ce este necesar sa il stie pe acesta bine si in siguranta.

Mama ta este cea care te-a ajuta sa ajungi omul care esti acum. Aceasta merita toate laudele din partea ta.

Distribuie