Ingrijire

Epilarea definitiva chiar este definitiva?

Epilarea definitiva chiar este definitiva?

Fiecare femeie isi doreste sa arate impecabil in fiecare zi si in orice moment, fie ca iese in oras cu prietenele, fie ca este la locul de munca, fie ca este acasa alaturi de iubit sau sot. Una dintre activitatile de ingrijire corporala pentru orice femeie este epilarea. In ultimul timp ofertele care prezinta posibilitatea de a apela la epilare definitiva sunt tot mai numeroase. Orice femeie si-ar dori sa beneficieze de astfel de servicii de epilare definitiva daca acest lucru ii garanteaza faptul ca odata ce a apelat la acest tip de epilare a scapat de problema parului de pe corp.

Dar oare chiar este epilarea definitiva o solutie pentru a scapa pentru totdeauna de problema parului de pe corp? Ei bine, trebuie spus ca epilarea definitiva nu este intocmai definitiva. Cu alte cuvinte, chiar daca apelezi la epilare definitiva. Termenul „definitiv” se refera la faptul ca folosind tehnica laser cresterea firului de par este redusa si astfel cresterea firului de par se face mult mai lent, iar firul de par devine mai subtire. De asemenea, densitatea firelor de par este din ce in ce mai redusa in urma tehnicii de epilare cu laser sau tehnica de epilare folosind tehnica luminii intens pulsate (IPL).

Epilarea definitiva

Cu alte cuvinte, atunci cand vorbim despre ceea ce este prezentata ca epilare definitiva facem referire la o metoda de epilare pe termen lung si foarte lung. Pentru a ajunge la astfel de rezultate procesul de epilare se desfasoara sub forma unor sedinte la un interval de 1-3 luni. Numarul de sedinte pentru epilare definitiva difera de la persoana la persoana, in functie de culoarea si pigmentul tenului, dar si in functie de culoarea si grosimea firului de par.

Pe durata acestor sedinte se vor observa rezultate precum reducerea firelor de par si cresterea mai lenta a acestora, iar la finalul sedintelor de epilare definitiva epilarea este completa si pentru un timp indelungat nu vei mai avea nevoie de epilare. Cu toate acestea, trebuie subliniat faptul ca pentru a fi o epilare permanenta este nevoie ca in fiecare an sa se apeleze la 1-2 sedinte de epilare folosind tehnica laser sau IPL. Chiar daca epilarea definitiva nu este chiar definitiva, totusi rezultatele sunt foarte bune atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere al duratei acestei metode de epilare.

Distribuie