Sanatate

Locul de munca te poate ajuta sa renunti la fumat

Locul de munca te poate ajuta sa renunti la fumat

Obtinerea unui loc de munca poate avea multe beneficii asupra vietii oamenilor in ansamblu, de la viata personala la viata profesionala. Unul dintre beneficiile pe care le poate obtine un loc de munca pentru sanatatea lor generala si bunastarea generala este faptul ca le poate conduce de fapt sa renunte la fumat. Fumatul de tutun este una dintre cele mai mediatizate si populare dependente si obiceiuri din lume, dar oamenii refuza pana in prezent sa vada pericolele asociate cu acesta si refuza sa renunte.

Desi este o optiune individuala de a fuma sau nu, exista desigur nenumarate beneficii ale renuntarii la fumat atat in ​​ceea ce priveste aspectele de sanatate, cat si aspectele financiare. Deci, cum va poate ajuta sa obtineti un loc de munca sa renuntati la fumat?

In ultimii ani, fumarea tigarilor cu reducere a fost interzisa in multe locuri publice. Aceasta include si locul de munca. Fiecare slujba pentru care aplicati va va intreba daca fumati sau nu si acest lucru poate fi uneori un factor care contribuie la obtinerea sau nu a slujbei. Fumatorilor nu li se va oferi sansa de a face o scurta pauza pentru a fuma o tigara si nici nu li se permite sa fumeze in cladire si, prin urmare, lipsa tigarilor pentru o perioada de timp alungita poate contribui pozitiv la a va ajuta sa luptati cu obiceiul si sa invingeti aceasta. Un alt mijloc excelent de combatere a dependentei de tigari este sa lucrati peste program in timpul pranzului sau sa va ocupati de un hobby de care sa profitati in timpul pauzei de pranz, rezultand ulterior sa uitati de tigari toate impreuna.

Aspectul financiar

Un alt aspect al obtinerii unui loc de munca care poate ajuta la combaterea dependentei de fumat este aspectul financiar. Cand sunteti platit, veti realiza atunci cat costa fumatul, de fapt, daca sunteti fumator obisnuit si, prin urmare, atunci cand castigati proprii bani, veti dori probabil sa-i cheltuiti in lux sau sa-i investiti in viitor, mai degraba decat sa cheltuiti pe tigari ieftine si produse din tutun. Cand primiti fisa salariala si vedeti cat castigati, acest lucru se poate dovedi a fi un factor care contribuie la combaterea dependentei si dependentei de tutun, care, la randul sau, va poate beneficia viata in ansamblu, precum si va permite sa economisiti pentru lucruri mai importante in viata ta.

In general, fumatul este intr-adevar o optiune cu care majoritatea oamenilor sunt tentati in timpul vietii, dar aceasta ispita poate duce la dependenta, iar dependenta de tutun are multe caderi si negativitati asociate. Desi este dreptul individual al persoanelor sa fumeze sau nu, obtinerea unui loc de munca si inceperea noii tale cariere la locul de munca se pot dovedi un aspect benefic atunci cand vine vorba de lupta si depasirea dependentei de tutun si, prin urmare, este ceva de retinut daca esti un fumator care incepe o noua slujba. Oamenii isi pot rupe obiceiul daca doresc cu adevarat sa renunte la acest lucru si sa obtina un loc de munca si sa inceapa sa lucreze pot fi un factor care sa contribuie si sa sustina viata si chiar finantele lor.

Distribuie