Home & Deco

Servicii curatenie si intretinere – Servicii de curatenie birouri

firma curatenie birouri

Serviciile de curatenie oferite de o firma curatenie birouri asigura faptul ca firma ta va ramane curata, igienizata si ofera un mediu de lucru sanatos pentru angajatii tai mai ales acum cand epidemia de COVID-19 inca nu a trecut.

Dezinfectarea spatiilor din birourile firmei tale iti va aduce siguranta ca locatia nu reprezinta un risc de sanatate pentru angajati. Daca nu colaborezi inca cu o firma de curatenie este momentul potrivit sa incepi sa o faci. Ei ofera servicii de curatenie birouri noaptea sau in weekend, atunci cand birourile sunt goale si pot folosi substante de dezinfectie profesionale. Astfel angajatii tai vor reveni la lucru intr-un mediu curat si sigur.

Servicii de curatenie birouri

De altfel trebuie sa stii ca o firma de curatenie ce ofera servicii profesionale de curatenie la birouri ofera si servicii de curatare mocheta sau spalare pardoseli cu aparatura si produse profesionale, astfel periodic iti vor putea oferi si astfel de servicii.

Pe termen lung colaborarea cu o firma de curatenie va aduce multe beneficii ambelor parti, iar angajatii tai se vor simti in siguranta la locul de munca.

Daca cladirea nu este a ta, asigura-te ca proprietarul cladirii asigura cu regularitate o igienizare completa a instalatiilor de incalzire si racire si a centralelor de tratare a aerului.

Tot el ar trebuie sa se ocupe si de actiuni ce vizeaza dezinfectarea periodica cu o frecventa marita si solutii speciale pentru grupurile sanitare si spatiile comune.

Daca spatiul de birouri pe care-l detii este mic poti alege varianta angajarii unei persoane sau mai multe pentru curatenie. Este destul de greu sa gasesti personal pentru un asemenea post pentru ca majoritateacare fac lucreaza deja pentru o firma.

De cele mai multe ori sa externalizezi serviciul de curatenie este totusi o solutie ieftina si optima pentru ca biroul sa straluceasca de curatenie. Numai trebuie sa platesti salarii si contributii la stat, produse si aparatura de curatenie, nu-ti mai bati capul cu consumabile. In plus firmele de curatenie detin deja personal specializat care stie exact cum sa curete birourile cat mai eficient.

Inainte sa alegi o firma cu care sa inchei un contract de prestari servicii, cere mai multe oferte de pret de la mai multe firme pentru a putea face o comparatie intre preturi si serviciile oferite.

 

 

Distribuie