Casa

6 motive pentru a alege o firma de home design

designer de interior

De ce credem că este o idee bună să angajezi un designer de interior? Una dintre convingerile noastre este că toată lumea merită să trăiască într-un spațiu incredibil care vă aduce confort și bucurie.

Spațiul dvs. nu ar trebui să arate doar uimitor, ci ar trebui să fie o reflectare a personalității și stilului dvs. și ar trebui să funcționeze într-un mod care să funcționeze cu modul în care vă trăiți viața. S-ar putea să pară imposibil și asta pentru că un design interior incredibil nu se întâmplă întâmplător. Spațiile grozave sunt explorate cu atenție, planificate și organizate de profesioniști.

Din păcate, mulți oameni sunt intimidați de ideea angajării unui designer de interior profesionist. Dvs. (sau clientul dvs., dacă sunteți un designer care citește acest lucru) s-ar putea să vă îngrijoreze procesul de lucru cu un designer, precum și costurile aferente.

designer de interior

1 Veți economisi bani.

Ați cumpărat vreodată o piesă de mobilier care să arate atât de bine în magazin, dar care să fie prea mare odată ce ați ajuns acasă? Ați pictat vreodată de trei sau patru ori încercând să găsiți paleta de culori potrivită? Poate părea un oximoron, deoarece va trebui să plătiți taxa suplimentară pentru proiectant, dar adevărul este că angajarea unui proiectant vă poate ajuta să evitați greșelile costisitoare și să vă ajute să luați decizii de proiectare care vor crește valoarea casei dvs.

2 Veți economisi timp.

Ne-am gândi să începem cu cele două lucruri pe care majoritatea oamenilor și-ar dori să le aibă mai mult: timp și bani. Un designer vă va economisi timp. Un designer are deja un sens pregătit despre ceea ce trebuie făcut și când trebuie făcut și va putea anticipa orice obstacole care ar putea apărea.

3 Veți avea un specialist

Un designer bun va ști să vorbească ‘’limba’’ atunci când vine vorba de arhitecți, antreprenori și proprietari de clădiri. Acest lucru este crucial în gestionarea timpului și a banilor.

De exemplu, amplasarea corectă a prizei va depinde de modul în care doriți să vă plasați mobilierul. Aceste tipuri de probleme ar trebui abordate înainte de orice construcție, iar un designer de interior va ști exact ce probleme trebuie abordate.

4: veți obține o evaluare profesională.

Când angajați un designer instruit, veți obține un plan imediat de acțiune pentru spațiul dvs.
Designul interior este un echilibru delicat dintre artă și știință, iar designerii de interior buni le-au studiat pe amândoiua, așa că știu cum să le asocieze. Dacă doriți să aflați mai multe despre ceea ce face un designer de interior Timisoara, îi puteți contacta și discuta pe un plan și preț home design Timisoara.

5: veți avea resurse și contacte mai bune.

Toată lumea știe că este dificil să găsești resurse bune. Însă designerii lucrează deja în lumea îmbunătățirii locuințelor, așa că vor avea conexiuni fiabile de care este posibil să aveți nevoie. Angajarea unui designer vă va ajuta să găsiți cu ușurință un electrician, instalator și / sau antreprenor în care să aveți încredere. Beneficiați de toate avantajele unui profesionist cu o educație în design interior.

6: veți avea un factor wow.

Designerii de interior sunt instruiți să gândească creativ și spațial și să învețe să vadă o imagine de ansamblu într-un spațiu interior pe care clienții nu îl pot vedea adesea. Gândirea în afara cutiei atunci când vine vorba de decorarea casei este ceea ce fac designerii în mod obișnuit. Nu numai că veți avea un bun simț al designului, dar veți primi, de asemenea, o atenție la detalii, de la iluminarea adecvată și amplasarea mobilierului până la alegerile de țesături, paleta de culori și opțiunile de fixare.

Un designer de interior profesionist va crea și amenajări de interior care sunt piese personalizate pentru a vă asigura că totul se potrivește perfect și este cu adevărat special pentru casa dvs.

Distribuie