Cariera

Pot visele sa devina realitate?

Pot visele sa devina realitate

Pot visele sa devina realitate?

Visele devin realitate, dar nu toate si nu imediat. Cel mai adesea se intampla ca o persoana sa traiasca viata altcuiva, sa-si construiasca o cariera, o familie, dar intr-o zi ceva in se rupe brusc si incepe sa se impotriveasca scopurilor sale.

Exista multe astfel de exemple. Multi se confrunta cu o criza la mijlocul vietii, si, in aceasta perioada incep sa-si schimbe viata. Desigur, ei insisi sufera de aceste schimbari, la fel si familiile lor. Dar, daca o persoana este hotarata sa isi schimbe radical viata, inseamna ca ca incepe sa viseze la ceea ce isi doreste atat de mult. Indiferent cat de dificil este acest moment crucial, cand i s-a implinit visul, devine fericit. Si acest lucru este mult mai bun, decat sa traiasca o viata si sa nu stie ca toate visele se implinesc.

Varsta cand oamenii fac greseli in alegerile si actiunile lor este tineretea. Atunci cand tinerii isi aleg profesia, o fac, ascultand opinia altcuiva, la parerea parintilor sau a cunostintelor autoritare, deoarece nu au nici o opinie proprie. Exista multe cazuri in care tinerii intra in universitati de prestigiu si, dupa un timp, parasesc locul pentru o alta profesie. De aceea, visele au o mare importanta pentru tineri. Ei trebuie sa viseze si sa faca totul pentru a face ca visele sa devina realitate, pentru ca, intr-adevar, visurile devin realitate.

Multi oameni, chiar daca viseaza, au doar vagi idei despre ceea ce vor sa obtina sau ce trebuie sa faca pentru a obtine ceea ce doresc. Toti acesti oameni sunt caracterizati in mod egal. Multi oameni, in plus, nu stiu ce este un vis. Ei cred ca este ceva fabulos si incredibil. Dar orice vis, poate cel mai pretuit poate deveni  realitate.

De fapt, un vis nu este altceva decat o imagine a viitorului, care ar trebui sa inspire si sa fie alimentata cu energie, pentru a se putea realiza. Visele trebuie sa iti umple viata cu semnificatie, valoare,  entuziasm. Numai daca visul tau va deveni realitate, iti vei gasi adevarata fericire.

Distribuie