Relatii

Unde gresesc femeile intr-o relatie

Unde gresesc femeile intr-o relatie

Daca ai gasit in sfarsit persoana care simti ca te completeaza dar iti este frica sa nu o pierzi, poate ar trebui sa iti revizuiesti comportamentul din relatia cu jumatatea ta.

Gandeste-te daca in trecut ai avut anumite atitudini sau un comportament anume care ti-a cauzat necazuri in relatie, daca da, trebuie sa stii ca este momentul sa te schimbi pentru a nu mai repeta aceiasi greseala.

Opreste-te pentru o clipa si cugeta la comportamentul tau, stii, poate nu este numai vina lui mereu. Cineva spunea ca femeile sunt complicate si nu stiu ce vor, hai sa invingem acest mit.

Iata cateva aspecte care pot distruge o relatie:

Incerci sa il schimbi

Orice relatie este frumoasa la inceput, insa dupa un timp incepem sa vedem defectele celuilalt si de multe ori incercam sa-l schimbam asa cum am vrea noi sa fie de fapt. Este un concept de relatie gresit, celalalt nu este o papusa, o marioneta, fiecare om este facut in felul sau, cu calitatile si defectele sale. Va trebui sa trecem peste lucrurile marunte care cauzeaza necazuri in relatie si sa-l iubim pe celalalt asa cum este el.

Iti sacai partenerul mereu

Desii poate nu constientizezi, acest lucru poate fi foarte enervant pentru celalalt. Nu te va ajuta sa-l schimbi, chiar dimpotriva, masjoritatea barbatilor sunt dispusi sa puna capat unei relatii din cauza acestui motiv, pune-te in locul lui, cum este?

Trebuie sa-i respecti spatiul personal

Fiecare avem nevoie de spatiu personal. Faptul ca nu se exteriorizeaza nu este neaparat o problema, lasa-l, da-i timp, cel mai probabil o sa-ti spuna singur ce il framanta.

Tot ce poti face este sa-l intrebi daca este ceva in neregula, astfel daca are ceva de spus o va face, deci nu insista.

Invata sa-ti apreciezi partenerul

De cele mai multe ori femeile se concentreaza mai mult la ce nu fac partenerii lor, decat la ceea ce fac. Este gresit si nu este constructiv in relatie. Invata sa apreciezi efortul lui, sa apreciezi gesturile lui, doar in ffelul acesta el se va simti incurajat sa faca si gesturi mai marete.

Astepti mereu sa-ti fie citite gandurile

Aceasta este probabil una din cele mai mari probleme ale cuplurilor in ziua de azi, nu exita suficienta comunicare si de multe ori exista asteptari prea mari sau nejustificate. Atunci cand tre intreaba daca ai ceva nu-i raspunde cu „nu am nimic” pentru ca el va lua raspunsul de bun si te vei supara degeaba pe el.

Toate aceste lucruri trebuie sa le faci din respect pentru tine si pentru partenerul tău.

Distribuie